Over ons: uw beveiligingsvraagstuk in de juiste handen

Maak kennis met een jong & dynamisch beveiligingsbedrijf

Nederland Group Security bv – of kortweg NLG Security – is een beveiligingsbedrijf uit Best, vlakbij Eindhoven. Wij  bieden alle diensten op het gebied van beveiliging maar zijn vooral actief in zorgbeveiliging en objectbeveiliging.

zorgbeveiliging

Onze zorgbeveiligers en toezichthouders zorgen dat uw bezoekers, medewerkers en vooral cliënten zich veilig voelen. Zo helpen we onveilige situaties voorkomen. Met onze objectbeveiliging in de zorg is ook uw zorglocatie goed bewaakt en beveiligd.

Objectbeveiliging

We beveiligen en bewaken uw panden, goederen en terrein tijdens en buiten kantooruren. NLG Security zorgt met een vriendelijk ontvangst en goede controle voor veiligheid in uw organisatie. Voorkom diefstal, inbraak en schade.

onze kernwaarden.

Wij staan voor kwaliteit, samenwerking en snelheid. Met duidelijke communicatie en respect zetten wij ons tot het uiterste in om onze belofte na te komen. Onze beveiligers zijn sociaal en toegankelijk en zullen altijd snel en gewetensvol handelen.

Van het beveiligen van losse evenementen tot vaste receptiedienst en mobiele surveillance; NLG Security biedt een flexibel takenpakket dat aansluit op uw wensen.

Werken/leren in beveiliging

NLG Security werkt met een vast team van beveiligers. Bij ons staat open- en eerlijkheid centraal. Ons personeel staat voorop. We investeren in training, opleidingen en certificaten. 

Als erkend leerbedrijf met twee praktijkopleiders in dienst leiden we MBO-studenten op als beveiliger. Bekijk onze vacatures of vindt meer informatie over het leerwerktraject beveiliging (Summacollege.nl)

onze missie.

Wij zijn een jong en modern bedrijf en dat willen we zo houden. We willen een begrip worden in Eindhoven en Tilburg maar ook daarbuiten. Vooral in het bieden van beveiliging in de zorg, want goede zorg is óók veilige zorg.

Met het gebruik van duidelijke communicatie en de juiste houding willen wij gevaren en dreigingen voorkomen. En op die manier bijdragen aan een veilige samenleving.

"Ik ben nog vaak op de werkvloer te vinden. Dit zal ik ook altijd blijven doen. Hier vind je namelijk de enige juiste informatie, van beveiligers en de klant."

Mahmod Damen, Directeur

Als ik de klant iets beloof, dan moet dat zo blijven. Hoe kan je dat houden? Door aanwezig te zijn op de werkvloer, dan hoor en zie je veel. Je maakt afspraken met een beveiliger; je neemt hem in dienst, maar je weet niet hoe hij gaat functioneren. Je moet het zelf zien; ervaren. Dat doe ik nog steeds. Regelmatig trek ik mijn polo aan en ga ik gewoon werken.

Kwaliteit in dienstverlening

Mijn personeel is belangrijk. Zij zijn mijn visitekaartje. Door op locatie aanwezig te zijn, zorg ik dat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft. Het is mijn verantwoordelijkheid, alleen zo weet ik zeker dat we onze afspraken nakomen. Ik wil dat mijn jongens met plezier werken, zich gehoord voelen en blijven ontwikkelen.

Snelheid en talent

Ons team groeit. Ik wil ze uitdagen en verder helpen. Ik hoef geen fancy kantoor. Wij weten waarover we praten en zijn bekend in de regio. Door ons te specialiseren in zorgbeveiliging, met de juiste training én beveiligers, hebben we alles aan boord. Met kennis, korte lijntjes en door snel schakelen bieden wij snel antwoord op elke beveiligingsvraag.

Een erkend beveiligingsbedrijf

Zelf startte ik in 2006 als beveiliger. Ik deed verschillende vormen van beveiliging in Eindhoven. Na 5 jaar mobiele surveillance en werk op evenementen en in een gevangenis, kwam ik terecht bij een zorginstelling. Na 3 jaar beveiliging in de zorg vroeg ik mijn eigen vergunning aan bij Justis: tijd om beveiligingsbedrijven voorbij te gaan. Nederland Group Security bv staat geregistreerd onder nummer 5687. 

NLG Security biedt bijvoorbeeld uitkomst waar alleen een alarmsysteem te kort schiet. Zoekt u een beveiligingsbedrijf (Eindhoven, Tilburg en omstreken)? Vind meer informatie op onze website of neem direct contact op voor een afspraak.

NLG Security vergunning Justis
Erkend beveiligingsbedrijf NLG Security

Wij helpen u graag

Ellen, onze back-office medewerker staat u graag te woord. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Dan staat zij klaar om te helpen. U kunt ons contactformulier invullen maar ook direct bellen of mailen.