Onze beveiligers inhuren voor uw receptiedienst?

NLG huismeesters en receptiedienst

Behulpzame huismeesters die veiligheid voorop stellen. En een goede controle en ontvangst met onze receptiedienst. Ontdek wat NLG Security te bieden heeft. 

24/7

flexibel

gastvrij

NLG Receptiedienst

Een warm onthaal, vaste gezichten en een scherpe blik: de receptiedienst van NLG is kritisch en behulpzaam. Bij ons staan de eerste indruk van uw organisatie en veiligheid voorop.
 

 

Een beveiliger aan de receptie

Een beveiliger inhuren voor uw receptie betekent bezoekers verwelkomen, registreren én ongewilde gasten buiten de deur houden. Onze mensen zijn communicatief sterk en representatief. Ze bemannen uw ontvangstbalie of receptie slim en zorgvuldig. 

Denk bij een receptiedienst bijvoorbeeld aan:

 • Controle en registratie bezoekers
 • Geven van algemene informatie
 • Beantwoorden en doorverbinden telefoon
 • Ordenen en verzorgen van post
 • Brand- en sluitrondes
 
 

Services op maat

We bieden een flexibele dienstverlening: nemen taken uit handen, waar en wanneer dat nodig is. Zo bieden wij ook gastheren en -vrouwen. De gastheer of -vrouw verwelkomt en begeleidt gasten. Facilitaire taken zoals voorraadbeheer en kleine onderhoudsklussen passen ook in het takenpakket. Noem ons een facilitair partner en beveiliger.

 

Veilig en goedkoop

NLG Security zorgt voor een veilige omgeving. We kunnen meteen assisteren in onveilige situaties. Onze medewerkers hebben een goede training en diploma in bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO. Daarbij bespaart u kosten doordat wij de medewerkers aansturen en administratieve lasten uit handen nemen.

meer service

Voor dit werk kiezen wij beveiligers met kennis van facility werk en hospitality. Daarbij staan we bekend om onze snelheid en kwaliteit. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten of referenties over onze receptiedienst? Neem dan direct contact op of lees verder. 

NLG huismeesters

Een vriendelijk gezicht in uw winkelcentrum, woon- of kantoorgebouw. Vriendelijk en waakzaam. Dat is NLG Security.

Een huismeester is het aanspreekpunt voor bezoekers en gebruikers. Hij of zij zorgt voor een nette en veilige omgeving in en rondom een object. Soms wordt een huismeester ook wel bewaker, beheerder of toezichthouder genoemd.

 

Ordelijk en representatief

De huismeester is het aanspreekpunt voor defecten, storingen en andere problemen. En hij of zij houdt toezicht op orde en veiligheid. Ze zorgen voor een goede indruk van uw organisatie.

Taken van een huismeester kunnen bestaan uit:

 • Inspectie- of controlerondes
 • Kleine onderhoudsklussen en reparaties
 • Toezien op goede service van derden, bijvoorbeeld schoonmakers
 • Zorgen dat bewoners en gebruikers huisregels naleven
 • Verzorgen van vergaderruimtes
 • Sleutelbeheer

 

Een huismeester inhuren

Mensen op uw locatie worden snel en goed geholpen als u een huismeester inhuurt van NLG. We kijken van tevoren samen naar een taakomschrijving die past bij uw wensen en budget. Bel gerust om meer te weten over onze services.

Wij schakelen beveiligers in met een facilitaire of technische achtergrond. Dat betekent altijd minstens MBO werk- en denkniveau.

Onze huismeesters hebben kennis van facility services (huishoudelijke werkzaamheden) en administratieve werkzaamheden. Ze kunnen goed overweg met computers en telefoons.

NLG levert sociale, flexibele teamplayers. Ze zijn praktisch, precies en stressbestendig.

vraag nu een offerte aan

NLG Security onderscheidt zich door snelheid en een flexibele dienstverlening. We schakelen snel en zetten ons volledig in. Zo leveren we eersteklas beveiliging. Bent u op zoek naar een huismeester of zoekt u beveiligers voor uw receptiedienst? Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan.

NLG opent deuren!

De service van NLG Security is stipt, van hoge kwaliteit en aangepast aan de wensen van de klant. Onze beveiligers werken met respect, inzicht en plezier. Wil jij onderdeel van een sterk team worden, in omgeving Eindhoven-Tilburg?