Uw spullen, pand en terrein goed laten beveiligen en bewaken?

NLG Objectbeveiliging

Loop geen risico’s. Met objectbeveiliging door NLG Security zorgt u dat uw mensen, panden en eigendommen veilig zijn.

24/7

beveiliging op maat

snel & accuraat

wat is objectbeveiliging?

We leveren het geheel aan beveiligingsdiensten, portierdiensten en receptiediensten op een bepaald object. Dit object kan een kantoorgebouw zijn maar ook een industrieterrein, winkelcentrum of fabriek. Door regelmatige controlerondes op de locatie beveiligen en bewaken we uw bezit.

Denk aan de kostbare apparatuur in een laboratorium of de producten in uw magazijn of distributiecentrum. Met objectbeveiliging van NLG bent u overdag en ’s nachts beveiligd tegen vandalisme, inbraak, diefstal, fraude en andere vormen van schade.

Voorbeelden taken van objectbeveiliger:

  • Mobiele surveillance: controlerondes met een auto
  • Toegangscontrole en sleutelbeheer
  • Binnen en buiten uitvoeren van surveillance rondes: toezicht houden
  • Openen en sluiten van gebouwen, bijvoorbeeld de brandsluitronde
  • Hondenbeveiliging en camerabewaking

NLG Receptiedienst en huismeesters

Controle en registratie van bezoekers zorgt voor meer veiligheid. Denk aan sleutelbeheer of het beantwoorden van de telefoon. Onze beveiligers aan de ontvangstbalie, als conciërge of huismeester, bieden scherpe controle en een vriendelijk ontvangst.

Een passende oplossing, tegen de juiste prijs

NLG Security onderscheidt zich door snelheid en een flexibele dienstverlening. We schakelen snel en zetten ons in tot het uiterste. Zo leveren we eersteklas beveiliging.

Onze beveiligers zijn trots op hun werk. Ze zijn waakzaam en betrokken. NLG organiseert regelmatig trainingen en houdt zijn beveiligers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in bewaking en beveiliging. Ze verlenen EHBO en bedrijfshulpverlening (BHV). De veiligheid van mensen en goederen staat voorop.

Is uw organisatie op zoek naar een goede objectbeveiliger of heeft u een ander beveiligingsvraagstuk? Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan. We denken graag met u mee.

Beveiliger met hond

NLG Hondenbeveiliging

De aanwezigheid van een hond kan een veilig gevoel creëren bij bezoekers en criminelen afschrikken. Hondenbeveiliging wordt vaak ingezet op evenementen, bij toegangscontroles en surveillance; ter voorkoming van ongewenst gedrag of ongewenste personen. Neem contact met ons op om meer te weten over NLG hondenbeveiliging.

Werken bij NLG Security

NLG Security services zijn altijd stipt, van hoge kwaliteit en aangepast aan de wensen van de klant. Onze beveiligers werken met respect, inzicht en plezier. Onderdeel van een sterk team worden, in omgeving Tilburg-Eindhoven?