Welkom bij NLG Security BV

Over ons

Welkom bij

NLG Security

Maak kennis met een jong & dynamisch beveiligingsbedrijf

Nederland Group Security bv – of kortweg NLG Security – is een beveiligingsbedrijf uit Best, vlakbij Eindhoven. Wij  bieden alle diensten op het gebied van beveiliging maar zijn vooral actief in zorgbeveiliging en objectbeveiliging.

Wij staan voor kwaliteit, samenwerking en snelheid

Met duidelijke communicatie en respect zetten wij ons tot het uiterste in om onze belofte na te komen. Onze beveiligers zijn sociaal en toegankelijk en zullen altijd snel en gewetensvol handelen. Van het beveiligen van losse evenementen tot vaste receptiedienst en mobiele surveillance; NLG Security biedt een flexibel takenpakket dat aansluit op uw wensen.

Werken én leren in de beveiliging

NLG Security werkt met een vast team van beveiligers. Bij ons staat open- en eerlijkheid centraal. Ons personeel staat voorop. We investeren in training, opleidingen en certificaten. Als erkend leerbedrijf met twee praktijkopleiders in dienst leiden we MBO-studenten op als beveiliger. Bekijk onze vacatures of vindt meer informatie over het leerwerktraject beveiliging (Summacollege.nl).

Het voorkomen van incidenten met effectieve planvorming

Wij zijn een jong en modern bedrijf en dat willen we zo houden. We willen een begrip worden in Eindhoven en Tilburg maar ook daarbuiten. Vooral in het bieden van beveiliging in de zorg, want goede zorg is óók veilige zorg. Met het gebruik van duidelijke communicatie en de juiste houding willen wij gevaren en dreigingen voorkomen. En op die manier bijdragen aan een veilige samenleving.

Een woord van de directie

"Ik ben nog vaak op de werkvloer te vinden. Dit zal ik ook altijd blijven doen. Hier vind je namelijk de enige juiste informatie, van beveiligers en de klant."

Mijn personeel is belangrijk. Zij zijn mijn visitekaartje. Door op locatie aanwezig te zijn, zorg ik dat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft. Het is mijn verantwoordelijkheid, alleen zo weet ik zeker dat we onze afspraken nakomen. Ik wil dat mijn jongens met plezier werken, zich gehoord voelen en blijven ontwikkelen.

Snelheid en talent
Ons team groeit. Ik wil ze uitdagen en verder helpen. Ik hoef geen fancy kantoor. Wij weten waarover we praten en zijn bekend in de regio. Door ons te specialiseren in zorgbeveiliging, met de juiste training én beveiligers, hebben we alles aan boord. Met kennis, korte lijntjes en door snel schakelen bieden wij snel antwoord op elke beveiligingsvraag.

Een erkend beveiligingsbedrijf
Zelf startte ik in 2006 als beveiliger. Ik deed verschillende vormen van beveiliging in Eindhoven. Na 5 jaar mobiele surveillance en werk op evenementen en in een gevangenis, kwam ik terecht bij een zorginstelling. Na 3 jaar beveiliging in de zorg vroeg ik mijn eigen vergunning aan bij Justis: tijd om beveiligingsbedrijven voorbij te gaan. Nederland Group Security bv staat geregistreerd onder nummer 5687.

NLG Security biedt bijvoorbeeld uitkomst waar alleen een alarmsysteem te kort schiet. Zoekt u een beveiligingsbedrijf (Eindhoven, Tilburg en omstreken)? Vind meer informatie op onze website of neem direct contact op voor een afspraak.

Ons team

Professionals die voor u klaar staan

Stefanie Adriaans
Operationeel Directrice

Mijn naam is Stefanie Adriaans en ik werk ruim 5 jaar voor NLG SECURITY. Sinds november 2020 als teamleidster en in 2022 doorgegroeid tot operationeel directrice. Binnen deze functie ben ik vooral het aanspreekpunt voor operationele zaken vanuit zowel collega's als opdrachtgevers. Om deze reden ben ik frequent op de werkvloer te vinden.

Rachel Ketelaars
Back Office

Als Back Office verantwoordelijke ben ik vaak het eerste administratieve aanspreekpunt voor klanten. Bij mij kan je dan ook altijd terecht voor vragen of opmerkingen die u als klant heeft.

Tolga Ataseven
Teamleider

Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de beveiligingsdiensten zo goed en nauwkeurig mogelijk worden uitgevoerd. Ten alle tijden conform de instructies en het beveiligingsplan. Daarnaast organiseer ik dagelijkse gang van zaken binnen het team.

Shannon van den Bos
Praktijkopleider

Ik ben stage- praktijkbegeleider momenteel ben ik 2 jaar werkzaam voor NLG Security. Wat je van mij kan verwachten is dat ik leerlingen graag motiveer en een graag overzicht heb over de opleiding beveiliging. Dit met een succesvolle stage als resultaat.

Omar Damen
Coördinator

Ik ben een spin in het web als het aankomt op werkzaamheden bij NLG Security. Mijn diverse rol komt tot uiting in het coördineren van projecten, samenstellen van rapportages en het begeleiden van (nieuwe) medewerkers.

Giovanni Albertzoon
Teamleider

Ik zet mijzelf dagelijks voor de volle 100% in voor veiligheid, mijn collega's en de projecten waarop ik werkzaam ben. In mijn rol als teamleider begeleid ik medewerkers en houd ik rust en overzicht op de werkvloer.

Mitchel Tompson
Teamleider

Als teamleider ben ik het aanspreekpunt van het team en ondersteun ik medewerkers waar het mogelijk is. Verder zorgen wij er samen voor dat alles veilig en soepel verloopt en dat de klant tevreden is.

Wij helpen u graag

Ellen, onze back-office medewerker staat u graag te woord. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Dan staat zij klaar om te helpen. U kunt ons contactformulier invullen maar ook direct bellen of mailen.

Neem contact op