/ Over ons

Uw beveiliging
vraagstuk in de juiste handen

/ Ons verhaal

Maak kennis met een jong & dynamisch beveiligingsbedrijf

Nederland Group Security bv – of kortweg NLG Security – is een beveiligingsbedrijf uit Best, vlakbij Eindhoven. Wij  bieden alle diensten op het gebied van beveiliging maar zijn vooral actief in zorgbeveiliging en objectbeveiliging.

/ onze kernwaarden

Wij staan voor kwaliteit, samenwerking en snelheid

Met duidelijke communicatie en respect zetten wij ons tot het uiterste in om onze belofte na te komen. Onze beveiligers zijn sociaal en toegankelijk en zullen altijd snel en gewetensvol handelen. Van het beveiligen van losse evenementen tot vaste receptiedienst en mobiele surveillance; NLG Security biedt een flexibel takenpakket dat aansluit op uw wensen.

/ Wij investeren in studenten

Werken én leren in de beveiliging

NLG Security werkt met een vast team van beveiligers. Bij ons staat open- en eerlijkheid centraal. Ons personeel staat voorop. We investeren in training, opleidingen en certificaten. Als erkend leerbedrijf met twee praktijkopleiders in dienst leiden we MBO-studenten op als beveiliger. Bekijk onze vacatures of vindt meer informatie over het leerwerktraject beveiliging (Summacollege.nl).

/ onze missie

Het voorkomen van incidenten met effectieve planvorming

Wij zijn een jong en modern bedrijf en dat willen we zo houden. We willen een begrip worden in Eindhoven en Tilburg maar ook daarbuiten. Vooral in het bieden van beveiliging in de zorg, want goede zorg is óók veilige zorg. Met het gebruik van duidelijke communicatie en de juiste houding willen wij gevaren en dreigingen voorkomen. En op die manier bijdragen aan een veilige samenleving.

/ Een woord van de directeur

"Ik ben nog vaak op de werkvloer te vinden. Dit zal ik ook altijd blijven doen. Hier vind je namelijk de enige juiste informatie, van beveiligers en de klant."

Kwaliteit in dienstverlening
Mijn personeel is belangrijk. Zij zijn mijn visitekaartje. Door op locatie aanwezig te zijn, zorg ik dat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft. Het is mijn verantwoordelijkheid, alleen zo weet ik zeker dat we onze afspraken nakomen. Ik wil dat mijn jongens met plezier werken, zich gehoord voelen en blijven ontwikkelen.

Snelheid en talent
Ons team groeit. Ik wil ze uitdagen en verder helpen. Ik hoef geen fancy kantoor. Wij weten waarover we praten en zijn bekend in de regio. Door ons te specialiseren in zorgbeveiliging, met de juiste training én beveiligers, hebben we alles aan boord. Met kennis, korte lijntjes en door snel schakelen bieden wij snel antwoord op elke beveiligingsvraag.

Een erkend beveiligingsbedrijf
Zelf startte ik in 2006 als beveiliger. Ik deed verschillende vormen van beveiliging in Eindhoven. Na 5 jaar mobiele surveillance en werk op evenementen en in een gevangenis, kwam ik terecht bij een zorginstelling. Na 3 jaar beveiliging in de zorg vroeg ik mijn eigen vergunning aan bij Justis: tijd om beveiligingsbedrijven voorbij te gaan. Nederland Group Security bv staat geregistreerd onder nummer 5687.

NLG Security biedt bijvoorbeeld uitkomst waar alleen een alarmsysteem te kort schiet. Zoekt u een beveiligingsbedrijf (Eindhoven, Tilburg en omstreken)? Vind meer informatie op onze website of neem direct contact op voor een afspraak.

/ ONS TEAM

Professionals die voor u klaar staan

Stefanie Adriaans
Operationeel Directrice

Mijn naam is Stefanie Adriaans en ik werk ruim 5 jaar voor NLG SECURITY. Sinds november 2020 als teamleidster en in 2022 doorgegroeid tot operationeel directrice. Binnen deze functie ben ik vooral het aanspreekpunt voor operationele zaken vanuit zowel collega's als opdrachtgevers. Om deze reden ben ik frequent op de werkvloer te vinden.

Jasper
Coördinator

Mijn naam is Jasper en ik werk als coördinator van de mobiele surveillance binnen NLG Security. Samen met mijn collega Rex zorgen wij graag voor de veiligheid op en rond u bedrijf. Dit geldt zowel voor uw bedrijfseigendommen als medewerkers en bezoekers! 

Tolga Ataseven
Teamleider

Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de beveiligingsdiensten zo goed en nauwkeurig mogelijk worden uitgevoerd. Ten alle tijden conform de instructies en het beveiligingsplan. Daarnaast organiseer ik dagelijkse gang van zaken binnen het team.

Mahmod Damen
Directeur

"Ik ben nog vaak op de werkvloer te vinden. Dit zal ik ook altijd blijven doen. Hier vind je namelijk de enige juiste informatie, van beveiligers en de klant."

Wij helpen u graag

Ellen, onze back-office medewerker staat u graag te woord. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Dan staat zij klaar om te helpen. U kunt ons contactformulier invullen maar ook direct bellen of mailen.

Neem contact op