Welkom bij NLG Security BV

Logistieke beveiliging

Wij waarborgen de veiligheid binnen logistieke centra.

Wij waarborgen veiligheid binnen logistieke centra. Van de ontvangst van leverancier tot het waarborgen van veiligheid. Daarnaast faciliteren wij de administratieve afhandeling van inkomende vracht.

Logistieke beveiliging in een notendop

Beveiligingsdienstverlening is een effectief middel om de veiligheid binnen uw logistiek centrum te optimaliseren. Echter, het is een redelijk abstracte term waarbij het niet direct inzichtelijk is welke activiteiten hiervoor worden uitgevoerd. Om voor u een meer meetbaar inzicht te geven in onze specialiteiten staan onder deze paragraaf de dienstvormen opgesomd:

  • Toegangscontrole: Het contoleren van inkomend vrachtverkeer én personenauto's op basis van vrachtbrieven en/of inzetschema
  • Visitatie: Het visiteren van medewerkers bij in- en uitdiensttreding. Zo wordt er voorkomen dat enige vorm van goederen niet kunnen worden ontfermd.
  • Surveillance: Het actief rondlopen door het logistiek centra met een scherm oog op zowel de veiligheid van goederen als deze van het personeel.
  • Nachtbewaking: Het waarborgen van de veiligheid van uw locatie gedurende de nacht
  • Alarmopvolging: Het reageren op alarmeringen via een aangesloten PAC
  • Administratie: Het wegen, registreren en verwerken van inkomende & uitgaande goederen en vracht

Strategische veiligheid

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van elk logistiek centrum. De grote opslag van waardevolle goederen, hoog verloop van personeel én het komen en gaan van vrachtauto's creëren elementen die mogelijk kunnen leiden tot diefstal. Beveiligingsoplossingen zijn dan ook meer dan wenselijk. Echter, het waarborgen van deze veiligheid mag nimmer hinderlijk zijn voor het uitvoerend personeel óf het behalen van de strakke leveringsdeadlines. NLG zet daarom in op een strategische veiligheid. Een beveiligingsaanpak waarin wij samen met u als opdrachtgever de risico's inventariseren, en juist daar aandacht geven waar dat echt nodig is.

Verlengstuk van uw organisatie

Voor veel medewerkers en leveranciers geldt dat de beveiligingsmedewerkers het eerste én het laatste persoon is waar interactie mee plaatsvindt op de werkvloer. Wij begrijpen dan ook dat onze beveiligingsmedewerkers de eerste indruk maken, en zodanig het kwaliteitsniveau van uw organisatie uitstralen. Gelukkig selecteert NLG Security haar personeel sterk op basis van gastheerschap, communicatieve vaardigheden én natuurlijk veiligheidsinzicht.

Neem contact op
/ Voordelen van NLG SECURITY

Wij staan voor kwaliteit

24/7 bereikbaar
Representatief & communcatief vaardig
Veiligheid door middel van gastheerschap
Een perfect verlengstuk van uw organisatie
Getraind en gecertificeerd
Meedenkend en oplossingsgericht

Wij helpen u graag

Ellen, onze back-office medewerker staat u graag te woord. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Dan staat zij klaar om te helpen. U kunt ons contactformulier invullen maar ook direct bellen of mailen.

Neem contact op