Welkom bij NLG Security BV

Mobiele surveillance

Wij surveilleren bij uw bedrijf of bedrijfsterrein én garanderen een hoge reactie snelheid.

Wie let op als iedereen naar huis is? Wie controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn om de risico’s op schade en criminaliteit te minimaliseren. Door middel van mobiele surveillanten zorgen wij voor de veiligheid van uw bedrijf, winkel en /of woonhuis.

Onze Mobiele surveillance werkzaamheden bestaan onder andere uit :

Controle-rondes

Een mobiele surveillant zorgt voor extra ogen en oren in de avonduren, de nacht en in het weekend. Er vinden controle-rondes plaats in een regio of op locatie met een auto die is voorzien van alle nodige communicatieapparatuur en sleutelkluis .

Alarmopvolging

Bij een melding aan de alarmcentrale is onze mobiele surveillant zo snel mogelijk bij uw bedrijfspand, handelt de calamiteit af en schakelt, indiennodig, de politie of brandweer in.

Opening-, brand en sluitrondes

  • De openingsronde: onze surveillant opent op het gewenste tijdstip het pand en maakt het toegankelijk voor uw medewerkers en schakelt alvast apparatuur in indien nodig.
  • De brand-/sluitronde: onze surveillant sluit het gebouw veilig af en controleert of er niemand meer aanwezig is..
  • Preventief toezicht: de aanwezigheid van onze surveillant schrikt kwaadwillende personen af en heeft daardoor een preventieve werking.
  • Collectieve mobiel surveillance: biedt u een kostenbesparend voordeel dat u kunt delen met naburige bedrijven /woonhuizen die ook aangesloten zijn bij de collectieve surveillance, onze mobiel surveillance rijdt regelmatig rondes over uw terrein ,constateert de surveillance een onveilig situatie tijdens de ronde, onderneemt hij actie.

    Bij Calamiteit zorgt de mobiel surveillance voor dat de hulpdiensten worden ingeschakeld.
Neem contact op
/ Voordelen van NLG SECURITY

Wij staan voor kwaliteit

24/7 bereikbaar
Representatief & communcatief vaardig
Veiligheid door middel van gastheerschap
Een perfect verlengstuk van uw organisatie
Getraind en gecertificeerd
Meedenkend en oplossingsgericht

Wij helpen u graag

Ellen, onze back-office medewerker staat u graag te woord. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Dan staat zij klaar om te helpen. U kunt ons contactformulier invullen maar ook direct bellen of mailen.

Neem contact op