Welkom bij NLG Security BV

Straatcoach

Inzet van straatcoaches voor een betere veiligheid en leefbaarheid

NLG Security zet zich in voor een meer veilig leefbare woon en werkomgeving door het inzetten van straatcoaches. Dit type professional gaat het dialoog aan met jongeren uit diverse lagen van de samenleving.  Door in gesprek te blijven met jongeren tracht NLG Security een vinger aan de pols te houden voor het welzijn van deze bevolkingsgroep.

Hoe werkt een straatcoach?

De straatcoach vormt een verlengstuk van de gemeente waar deze werkzaam is. Afhankelijk van de gedefinieerde gebieden surveilleren straatcoaches (in duo vorm) de omgeving. Jongeren, of andere groepen, worden door de straatcoaches actief benaderd. Deze benadering gebeurt altijd in een vorm van gastheerschap. Door deze benadering voelt men zich gezien. Ze kunnen een verhaal kwijt bij de straatcoach. Tegelijkertijd haalt het men uit de anonimiteit. Hierdoor wordt het risico op overlast verminderd.

Wat voor bevoegdheden heeft een straatcoach?

Een straatcoach vormt geen BOA of een politieambtenaar. Het is een servicegerichte medewerker en heeft een signalerende functie. Een straatcoach heeft dan ook geen bevoegdheden. In het scenario dat er een risico is op een dreigende of gevaarlijke situatie kan de straatcoach rapporteren aan een wijkagent.

Wenst u de straatcoach in te zetten voor uw gemeente?

NLG Security denkt graag met u mee. In een persoonlijk gesprek stellen we doelen die voor u relevant zijn. Vervolgens wordt er in samenspraak een plan samengesteld om dit doel te realiseren. Interesse? Een gesprek met NLG Security is altijd vrijblijvend.

Neem contact op
/ Voordelen van NLG SECURITY

Wij staan voor kwaliteit

24/7 bereikbaar
Representatief & communcatief vaardig
Veiligheid door middel van gastheerschap
Een perfect verlengstuk van uw organisatie
Getraind en gecertificeerd
Meedenkend en oplossingsgericht

Wij helpen u graag

Ellen, onze back-office medewerker staat u graag te woord. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Dan staat zij klaar om te helpen. U kunt ons contactformulier invullen maar ook direct bellen of mailen.

Neem contact op