Welkom bij NLG Security BV

Receptiedienst

Een gastvrij verlengstuk van uw organisatie met oog voor veiligheid

Een warm onthaal, vaste gezichten en een scherpe blik: de receptiedienst van NLG is kritisch en behulpzaam. Bij ons staan de eerste indruk van uw organisatie en veiligheid voorop.

Een beveiliger aan de receptie

Een beveiliger inhuren voor uw receptie betekent bezoekers verwelkomen, registreren én ongewilde gasten buiten de deur houden. Onze mensen zijn communicatief sterk en representatief. Ze bemannen uw ontvangstbalie of receptie slim en zorgvuldig.

Denk bij een receptiedienst bijvoorbeeld aan:

  • Controle en registratie bezoekers
  • Geven van algemene informatie
  • Beantwoorden en doorverbinden telefoon
  • Ordenen en verzorgen van post
  • Brand- en sluitrondes

Services op maat

We bieden een flexibele dienstverlening: nemen taken uit handen, waar en wanneer dat nodig is. Zo bieden wij ook gastheren en -vrouwen. De gastheer of -vrouw verwelkomt en begeleidt gasten. Facilitaire taken zoals voorraadbeheer en kleine onderhoudsklussen passen ook in het takenpakket. Noem ons een facilitair partner en beveiliger.

Veiligheid & Gastvrij

NLG Security zorgt voor een veilige omgeving. We kunnen meteen assisteren in onveilige situaties. Onze medewerkers hebben een goede training en diploma in bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO. Daarbij bespaart u kosten doordat wij de medewerkers aansturen en administratieve lasten uit handen nemen.

Neem contact op
/ Voordelen van NLG SECURITY

Wij staan voor kwaliteit

24/7 bereikbaar
Representatief & communcatief vaardig
Veiligheid door middel van gastheerschap
Een perfect verlengstuk van uw organisatie
Getraind en gecertificeerd
Meedenkend en oplossingsgericht

Wij helpen u graag

Ellen, onze back-office medewerker staat u graag te woord. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Dan staat zij klaar om te helpen. U kunt ons contactformulier invullen maar ook direct bellen of mailen.

Neem contact op