Welkom bij NLG Security BV

Objectbeveiliging

Wij bieden maatwerk beveiliging voor uw object of bedrijfspand

Onze beveiligingsprofessionals vormen een gastvrij verlengstuk van uw organisatie met een scherp oog voor veiligheid. Zo zijn onze beveiligingsmedewerkers niet enkel in staat om uw gasten op een prettige manier te ontvangen, maar tevens zeer bekwaam in het waarborgen van veiligheid en het de-escaleren van situaties. Gastvrij, pro-actief en meedenkend.

Wat is objectbeveiliging?

We leveren het geheel aan beveiligingsdiensten, portierdiensten en receptiediensten op een bepaald object. Dit object kan een kantoorgebouw zijn maar ook een industrieterrein, winkelcentrum of fabriek. Door regelmatige controle-rondes op de locatie beveiligen en bewaken we uw bezit.

Denk aan de kostbare apparatuur in een laboratorium of de producten in uw magazijn of distributiecentrum. Met objectbeveiliging van NLG bent u overdag en ’s nachts beveiligd tegen vandalisme, inbraak, diefstal, fraude en andere vormen van schade.

Voorbeelden taken van objectbeveiliger:

  • Toegangscontrole en sleutelbeheer
  • Binnen en buiten uitvoeren van surveillance rondes: toezicht houden
  • Openen en sluiten van gebouwen, bijvoorbeeld de brand- sluitronden
  • Hondenbeveiliging en camerabewaking

Een passende oplossing, tegen de juiste prijs

NLG Security onderscheidt zich door snelheid en een flexibele dienstverlening. We schakelen snel en zetten ons in tot het uiterste. Zo leveren we eersteklas beveiliging. Onze beveiligers zijn trots op hun werk. Ze zijn waakzaam en betrokken. NLG organiseert regelmatig trainingen en houdt zijn beveiligers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in bewaking en beveiliging. Ze verlenen EHBO en bedrijfshulpverlening (BHV). De veiligheid van mensen en goederen staat voorop. Is uw organisatie op zoek naar een goede objectbeveiliger of heeft u een ander beveiligingsvraagstuk? Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan. We denken graag met u mee.

NLG Hondenbeveiliging

De aanwezigheid van een hond kan een veilig gevoel creëren bij bezoekers en criminelen afschrikken. Hondenbeveiliging wordt vaak ingezet op evenementen, bij toegangscontroles en surveillance; ter voorkoming van ongewenst gedrag of ongewenste personen. Neem contact met ons op om meer te weten over NLG hondenbeveiliging.

Neem contact op
/ Voordelen van NLG SECURITY

Wij staan voor kwaliteit

24/7 bereikbaar
Representatief & communcatief vaardig
Veiligheid door middel van gastheerschap
Een perfect verlengstuk van uw organisatie
Getraind en gecertificeerd
Meedenkend en oplossingsgericht

Wij helpen u graag

Ellen, onze back-office medewerker staat u graag te woord. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Dan staat zij klaar om te helpen. U kunt ons contactformulier invullen maar ook direct bellen of mailen.

Neem contact op