Welkom bij NLG Security BV

Zorgbeveiliging

Specialist in zorgbeveiliging

Wij werken samen met gemeentes en zorginstellingen in onder meer Tilburg en Eindhoven. Onze dienstverlening, ervaring én snelheid maakt dat zowel opdrachtgevers als cliënten zeer tevreden zijn. Ons beveiligingspersoneel is getraind en gecertificeerd in de zorg. Zo kunnen wij een zo hoog mogelijke kwaliteit dienstverlening garanderen. Professionals met inzicht en het juiste karakter voor uw zorg locatie.

Wat is een zorgbeveiliger?

Denkt u na over de inzet van beveiligers in uw zorginstelling maar weet u niet precies wat een zorgbeveiliger is? Lees dan verder.

Een zorgbeveiliger heeft vier hoofdtaken:

  • Deelnemen aan bedrijfshulpverlening (BHV)
  • Aanpakken van agressie en geweld
  • Voorkomen van diefstal en inbraak
  • Service bieden aan patiënten, cliënten, begeleiders en bezoekers

Een vorm van begeleiding en ondersteuning

Zorginstellingen schakelen de zorgbeveiliger in om isolatie van patiënten terug te dringen, vooral in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). De zorgbeveiliger biedt een vorm van begeleiding. Dit vermindert de werkdruk, zonder een beroep te doen op moeilijk te krijgen en duurder medisch personeel. Zorgbeveiliging gaat verder dan alleen ingrijpen bij agressie. Onze beveiligers ondersteunen het zorgpersoneel, bijvoorbeeld met het uitdelen van eten. De beveiligers zijn vaak ook een vertrouwenspersoon: bieden een luisterend oor, wanneer gespecialiseerd personeel geen capaciteit of tijd heeft.

Getraind en gecertificeerd

Beveiligingswerkzaamheden in de zorg vraagt om een persoonsgerichte & gastvrije aanpak. Een bejegening waarbij goede communicatieve vaardigheden een belangrijke rol spelen. NLG Security snapt dit en zet dan ook in op een zo hoog mogelijk serviceniveau. Om dit te realiseren wordt er gebruik gemaakt van specifieke trainingen die door het landelijk erkende leerplatform Explain worden aangeboden.

Ervaring in de zorg

NLG zorgbeveiligers hebben ervaring in de zorg. Naast overtuigingskracht en een natuurlijk overwicht kunnen ze zich goed inleven in de ander. Ze zijn integer, oplossingsgericht en loyaal. NLG Security kenmerkt zich in de volgende punten:

  • Klantgericht
  • Eerlijk
  • Proactief
  • Stressbestendig
Neem contact op
/ Voordelen van NLG SECURITY

Wij staan voor kwaliteit

24/7 bereikbaar
Representatief & communcatief vaardig
Veiligheid door middel van gastheerschap
Een perfect verlengstuk van uw organisatie
Getraind en gecertificeerd
Meedenkend en oplossingsgericht

Wij helpen u graag

Ellen, onze back-office medewerker staat u graag te woord. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een offerte aanvragen? Dan staat zij klaar om te helpen. U kunt ons contactformulier invullen maar ook direct bellen of mailen.

Neem contact op